Ha azt gondolod ismered Európát, mert jártál már Párizsban, Brüsszelben, Berlinben, Bécsben, Grazban  Velencében vagy Rómában - tévedsz... Egy élet kevés ahhoz, hogy megjárhasd azokat az apró, titokzatosan szépséges városokat, falvakat ami szerte a kontinensen megtalálhatók.

Jártál már itt például?

vezetési bravúr  utazás  voyages  Olaszország  tű foka  Liguria

Triora.

Hogy hol van? Liguriában, ami, ahogy a helyiek vallják: ország az országban. Olaszország egyik legnagyobb történelmi múlttal rendelkező régiója. Délről a Ligur-tenger, keleten Toszkána határolja, nyugaton Franciaország... Erről érkezik hozzájuk a legtöbb turista. Sokuk nem is tudja, hogy micsoda élmények várják... például a közlekedés, amivel itt csak nagyon profi vezetők próbálkozzanak...

Tudsz vezetni? Ezt a manővert meg tudnád koccanás nélkül oldani?

Akinek sikerült átkelnie (nem tevével!) autóbusszal a tű fokán ebben a kisvárosban, a busz vezetője: Christian Grize. A Buchard Voyages S.A. alkalmazottja. 

vezetési bravúr  utazás  voyages  Olaszország  tű foka  Liguria

 Bravúros vezetéséről készült videóját 1.956.000 ezer ember nézte meg, s gratulált a teljesítményéhez. Ezzel az eredménnyel simán lekörözte az ügyeletes top dívák vizes pólós videóit(is). 

Büszke is Christian - igaz, nem önmagára, hanem a tudására. A kettő között van némi különbség.

Úgy látszik az emberek többsége (minden ellenkező híresztelés ellenére) nagyon kedveli a hétköznapi hősöket...

Meg is érdemlik...